Ρουλεμάν Τροχού – Ανάρτηση

Σετ ρουλεμάν τροχού                                                                                                                                              

                                            

Η πρόωρη αστοχία μιας μονάδας μουαγιέ μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την απρόσμενη απώλεια του ελέγχου του συστήματος διεύθυνσης

ή ακόμα και απώλεια του τροχού. Επίσης, μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σύστημα ABS, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια του οδηγού.
Για ασφαλή και ομαλή οδήγηση, να επιμένετε πάντα στη χρήση ρουλεμάν τροχού της SKF για το αυτοκίνητό σας.

Ρουλεμάν τροχού πρώτης γενιάς 

Με λίπανση και στεγανοποίηση που διαρκεί καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής τους, τα ρουλεμάν τροχού πρώτης γενιάς μειώνουν το χρόνο εγκατάστασης και εξαλείφουν σχεδόν κάθε πρόβλημα που οφείλεται σε εσφαλμένο χειρισμό των τσιμουχών και σε λάθος διάκενα στα ρουλεμάν. Συχνά διαθέτουν τσιμούχα στη μια πλευρά της μονάδας του ρουλεμάν, συμπεριλαμβανομένου ενός ενσωματωμένου μαγνητικού δακτυλίου ABS.

 

Ρουλεμάν τροχού δεύτερης γενιάς

Συνδυάζοντας ένα διπλής σειράς ένσφαιρο ρουλεμάν και μια ενσωματωμένη φλάντζα, το ρουλεμάν τροχού δεύτερης γενιάς αντικαθιστά τη λειτουργία μιας ξεχωριστής μονάδας ρουλεμάν. Στεγανοποιημένo εφ’όρου ζωής και με τροχιές κύλισης με επαγωγική σκλήρυνση, το ρουλεμάν τροχού δεύτερης γενιάς χρησιμοποιείται σε μη κινητήριους μπροστινούς ή πίσω τροχούς.

Ρουλεμάν τροχού τρίτης γενιάς 

Διαθέτοντας δύο φλάντζες – μια για σύνδεση δισκόφρενου και τροχού και μια για την στερέωσή του στην ανάρτηση – το ρουλεμάν τροχού τρίτης γενιάς παρέχει σημαντική απλοποίηση στο σχεδιασμό του συστήματος.

Ανάρτηση

Με βάση την πολυετή εμπειρία ως προμηθευτής εξαρτημάτων ανάρτησης σε κατασκευαστές πρώτης τοποθέτησης (OEM) σε όλο τον κόσμο, η SKF έχει αναπτύξει μια σειρά από σετ ανάρτησης για το aftermarket που περιέχουν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για μια πλήρη επισκευή.

 

Σετ πάνω βάσεων

Για να βελτιωθεί η ασφάλεια του αυτοκινήτου, να διευκολυνθεί η οδήγηση και να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα οι πελάτες σας, προχωρήστε στην αντικατάσταση των πάνω βάσεων όταν αντικαθιστάτε το αμορτισέρ.

Τα σετ πάνω βάσεων της SKF διατίθενται σε διπλές συσκευασίες. Περιλαμβάνουν όλα τα εξαρτήματα για τη δεξιά και την αριστερή πλευρά καθώς και για το μπροστινό και τον πίσω άξονα του οχήματος, συμπεριλαμβανομένων ελαστικών βάσεων, παξιμαδιών και μπουλονιών όπου χρειάζονται.

 

Σετ επισκευής ανάρτησης

Μία οικονομικά αποδοτική και επαγγελματική επισκευή προϋποθέτει την αντικατάσταση των εξαρτημάτων του γονάτου της ανάρτησης.

Το σετ της SKF περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα της πάνω βάσης καθώς και τα λάστιχα κρούσης του βοηθητικού ελατηρίου και το προστατευτικό κάλυμμα – όλα σε ένα μπλε κουτί.
Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email