Ρουλεμάν Γραμμικής Κίνησης

Τα προϊόντα γραμμικής κίνησης από την SKF συνδυάζουν τη γνώση και τις προσπάθειές μας στους τομείς των συστημάτων γραμμικής οδήγησης (ατέρμονες κοχλίες με επανακυκλοφορούντα σφαιρίδια/ ρολλάκια) και των γραμμικών οδηγών και πινάκων. Τα συστήματα γραμμικής οδήγησης χρησιμοποιούν συνήθως ατέρμονες κοχλίες για την μετατροπή των περιστροφικών κινήσεων σε γραμμικές. Αυτή η απαίτηση καλύπτεται στο έπακρο από τα άκρως αποδοτικά προϊόντα μετάδοσης οδήγησης της SKF: ατέρμονες κοχλίες μινιατούρες και μεγάλες ατέρμονες κοχλίες με επανακυκλοφορούντα σφαιρίδια, ατέρμονες κοχλίες με επανακυκλοφορούντα σφαιρίδια μεγάλης ακρίβειας και στιβαρότητας καθώς και τις διάφορες παραλλαγές των κοχλιών με ρολλάκια. 

Το δεύτερο σκέλος της Γραμμικής κίνησης είναι οι γραμμικοί οδηγοί και πίνακες. Το κλειδί της συγκεκριμένης τεχνογνωσίας είναι ο εντοπισμός της πιο κατάλληλης λύσης οδήγησης, η οποία παρέχει την απαιτούμενη ακρίβεια, ακαμψία και τοποθέτηση στο καλύτερο δυνατό κόστος. Για τη βέλτιστη κάλυψη των αναγκών οδήγησής σας, η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει παλινδρομικά ρουλεμάν, οδηγούς με βαγονέτα, γραμμικούς οδηγούς ακριβείας, γραμμικούς πίνακες και οδηγούς ολίσθησης. 

 

Πληροφορίες προϊόντων 

Λάβετε υπόψη σας ότι με τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να μεταβείτε σε πληροφορίες οι οποίες διατίθενται μόνο στην Αγγλική γλώσσα. 
Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email