Η τεχνική συνεργασία μεταξύ της Ducati και της SKF αποφέρει αγωνιστικές επιτυχίες για περισσότερα από 70 χρόνια. Η νέα ολοκληρωμένη τεχνολογία είναι το κλειδί για το μέλλον.

  • 0

Η τεχνική συνεργασία μεταξύ της Ducati και της SKF αποφέρει αγωνιστικές επιτυχίες για περισσότερα από 70 χρόνια. Η νέα ολοκληρωμένη τεχνολογία είναι το κλειδί για το μέλλον.

Category : Νέα

Η SKF είναι χορηγός της Ιταλικής εταιρείας κατασκευής μοτοσικλετών Ducati για περισσότερα από 70 χρόνια, βοηθώντας την να επιτύχει απαράμιλλες νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

Η SKF είναι ο επίσημος τεχνικός συνεργάτης της Ducati Corse για πολλά χρόνια και η σχέση μεταξύ των δυο εταιρειών ενισχύεται χρόνο με το χρόνο, προετοιμάζοντας το δρόμο για νέα, τεχνική πρόοδο στο μέλλον.

Η SKF σχεδιάζει και κατασκευάζει μια μεγάλη σειρά ρουλεμάν υψηλών επιδόσεων, τα οποία χρησιμοποιούνται από τη Ducati σε μουαγιέ, κιβώτια ταχυτήτων, εκκεντροφόρους άξονες, συμπλέκτες και συγκροτήματα αναρτήσεων. Κατασκευάζονται έτσι ώστε να ικανοποιούν τις ολοένα αυστηρότερες απαιτήσεις των μηχανοκίνητων σπορ.

Ο Luigi Dall’Igna, Γενικός Διευθυντής της Ducati Corse, εξηγεί “Προς το παρόν, εφαρμόζουμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να αποκτήσουμε πολύτιμες πληροφορίες, ειδικά για τον κινητήρα. Είναι κρίσιμο, για παράδειγμα, σε ορισμένες περιπτώσεις, να υπάρχει δυνατότητα προσδιορισμού των φορτίων σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές. Πιστεύουμε ότι η βοήθεια της SKF είναι απαραίτητη προκειμένου να εξελιχθεί αυτή η τεχνολογία η οποία θα διασυνδέει, όλο και περισσότερο, τα μηχανικά εξαρτήματα με τα ηλεκτρονικά συστήματα. Σε ένα μικρό σύστημα, όπως μια αγωνιστική μοτοσικλέτα, η ενσωμάτωση των ηλεκτρονικών και των μηχανικών συστημάτων αποκτά όλο και περισσότερο κρίσιμη σημασία για τη μείωση του βάρους, με ταυτόχρονη βελτίωση της αξιοπιστίας και των επιδόσεων. Πρόκειται για μια περιοχή όπου περιμένουμε να σημειώσουμε πραγματική πρόοδο με την SKF το 2015.”

Ο Franco Ferro, Διευθυντής Πωλήσεων Ρουλεμάν για την αγορά αυτοκινήτων, λέει “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε ξανά με τη Ducati για την αγωνιστική περίοδο 2015. Η πιο σύγχρονη τεχνολογία μας εφαρμόζεται στο νέο Desmosedici GP15. Πρόκειται για μια φανταστική μοτοσικλέτα που θα οδηγήσουν οι αναβάτες Andrea Dovizioso και Andrea Iannone στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2015. Περιμένουμε καταπληκτικά αποτελέσματα που θα συνεχίσουν την ένδοξη αγωνιστική ιστορία της Ducati.”

Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email