Εξόρυξη, επεξεργασία ορυκτών και τσιμέντου

Aπαιτητικές συνθήκες λειτουργίας και δύσκολη αγορά

Βαριά φορτία. Διαβρωτική σκόνη και βρωμιά. Ακραίες θερμοκρασίες. Οι συνθήκες αυτές καθιστούν δύσκολη, έως και επικίνδυνη, τη συντήρηση των μηχανημάτων στα μεταλλεία και τις τσιμεντοβιομηχανίες. Υπάρχει συνεχής κίνδυνος τραυματισμού των εργαζομένων και μη προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας.

Επίσης, το υψηλό κόστος και οι αυστηροί κανονισμοί επιβάλλουν τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, παρόλο που αυξάνει η παγκόσμια ζήτηση για μεταλλεύματα, τσιμέντο και λιθάνθρακα.

Η Π. Κ. Δονούπογλου Α.Ε. μπορεί να βοηθήσει με μια προηγμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών για τη διαχείριση του κύκλου ζωής (Life Cycle Management) – αποδεδειγμένη προσέγγιση για τη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας του μηχανολογικού εξοπλισμού σε κάθε στάδιο, από την προδιαγραφή και το σχεδιασμό μέχρι το χειρισμό και τη συντήρηση.

Οι λύσεις μας καλύπτουν τα ρουλεμάν και την έδραση, την λίπανση και στεγανοποίηση, την μετάδοση ισχύος και την συντήρηση για :

Αύξηση παραγωγικότητας και κερδοφορίας
Βελτίωση της ασφάλειας των εργαζομένων
Μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων
Μείωση της κατανάλωσης ενέργειας
Μείωση μη προγραμματισμένων διακοπών λειτουργίας

 

SKF_authorizedGoodyear-logo guide tengtools1 lbrador_logo spm_logo

                                           Πλήρες πρόγραμμα ρουλεμάν, εδράνων, διαγνωστικών εργαλείων και οργάνων, ιμάντων και λιπαντικών, εργαλείων χειρός και ειδών ατομικής προστασίας

 

Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email