Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Ενίσχυση της απόδοσης των ανεμογεννητριών και της κερδοφορίας   

Η Π. Δονούπογλου Α.Ε. προσφέρει ρουλεμάν, τσιμούχες, συστήματα condition monitoring και συστήματα λίπανσης που επιτρέπουν την οικονομικότερη παραγωγή αιολικής ενέργειας.

Σε συνεργασία με τους κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού και τους χειριστές των αιολικών πάρκων, παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις που μπορούν να βελτιστοποιήσουν την αξιοπιστία και την απόδοση των νέων και ήδη υπαρχουσών ανεμογεννητριών.

 

 

Ικανοποιώντας τις απαιτήσεις για ισχύ     

Η παγκόσμια ζήτηση ηλιακής ενέργειας αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Η μέγιστη δυνατή παραγωγή ισχύος με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση του κόστους είναι παράγοντας κρίσιμης σημασίας. Για να επιτύχει η διαδικασία, απαιτείται υψηλή αξιοπιστία στις λειτουργίες και στην προμήθεια των υποσυστημάτων.

 

Η Π. Κ. Δονούπογλου Α.Ε. ως εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της SKF  προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που συνεισφέρουν στην μείωση του συνολικού κόστους λειτουργίας

 

SKF_authorized guide    tengtools1     lbrador_logo   spm_logo

                                           Πλήρες πρόγραμμα ρουλεμάν, εδράνων, διαγνωστικών εργαλείων και οργάνων, ιμάντων και λιπαντικών, εργαλείων χειρός και ειδών ατομικής προστασίας

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email