Σύστημα μετάδοσης κίνησης

Η ολοκληρωμένη σειρά εξαρτημάτων μετάδοσης κίνησης της SKF παρέχει ευρεία κάλυψη της αγοράς για διάφορες εφαρμογές στο aftermarket. Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από υλικό υψηλής ποιότητας, τα εξαρτήματα μετάδοσης κίνησης της SKF ενσωματώνουν ανώτερη τεχνολογία για μείωση της συνολικής τριβής και διατήρηση της ομαλής λειτουργίας. Η γραμμή προϊόντων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που μεταδίδουν την ισχύ από τον κινητήρα στον τροχό, όπως κιβώτιο ταχυτήτων, ημιαξόνια και μπιλιοφόρους. Επιπλέον, τα κιτ της SKF παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις επισκευής για διάφορες εφαρμογές – όλα σε ένα εύχρηστο κουτί. 

Σετ μπιλιοφόρου

 

30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή μπιλιοφόρων

Ο χειρότερος εφιάλτης των οδηγών είναι να μείνουν ακινητοποιημένοι στην άκρη του δρόμου. Τυχόν υπερβολικός θόρυβος και κραδασμοί μπορεί να οφείλονται στην τοποθέτηση φθαρμένων ή κατώτερης ποιότητας μπιλιοφόρων, με αποτέλεσμα μειωμένη διάρκεια ζωής ή και απότομη αστοχία. Δεν θα ανησυχείτε για τέτοια θέματα με τα σετ μπιλιοφόρου της SKF, που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ακολουθώντας ακριβώς τις προδιαγραφές πρώτης τοποθέτησης ΟΕ. 

 

Περιεχόμενο σετ:

  • Μπιλιοφόρος
  • Φούσκα και σφιγκτήρες
  • Πρόσθετα εξαρτήματα, όπως ασφάλειες, συναρμολογημένα προστατευτικά καλύμματα, ροδέλες και αποστάτες
  • Παξιμάδι ή μπουλόνι τροχού για την ασφάλεια του αυτοκινήτου
  • Σακουλάκια γράσου
  • Οδηγίες τοποθέτησης 

Σετ ημιαξονίου

                           

SKF, η αξιόπιστη και μοναδική πηγή λύσεων για το σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Τα ημιαξόνια μεταδίδουν την ισχύ στους τροχούς. Τυχόν αστοχία μπορεί, στην κυριολεξία, να σας αφήσει επί τόπου καθώς και να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά σας λόγω της απώλειας των ευεργετικών αποτελεσμάτων της πέδησης του κινητήρα. Τα σετ ημιαξονίου της SKF διατίθενται κομπλέ με όλα τα εξαρτήματα που χρειάζονται για μια αξιόπιστη επισκευή σε μια βολική συσκευασία. Κάθε σετ περιλαμβάνει ένα προσυναρμολογημένο ημιαξόνιο, εσωτερικό και εξωτερικό μπιλιοφόρο, φούσκες, σφιγκτήρες, παξιμάδια και γράσο. 

 

Σετ φούσκας

 

SKF, ο αξιόπιστος προμηθευτής σας για το σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Οι φούσκες είναι σημαντικό εξάρτημα του συστήματος μετάδοσης κίνησης ενός οχήματος. 
Επωφεληθείτε από την πλήρη σειρά σετ φούσκας της SKF:

  • universal σετ φούσκας που εφαρμόζουν στα περισσότερα επιβατικά αυτοκίνητα (VKJP 01001/01000) και ελαφριά οχήματα εμπορικής χρήσης (VKJP 01003).
  • συγκεκριμένα σετ φούσκας, που περιλαμβάνουν φούσκα, σφιγκτήρες, παξιμάδι/μπουλόνι, γράσο και όλα τα επιπλέον εξαρτήματα που χρειάζονται για μια πλήρη επισκευή.
  • σετ φούσκας κρεμαγιέρας – universal και συγκεκριμένα – που διαθέτουν σφιγκτήρες βάσει των προδιαγραφών πρώτης τοποθέτησης ΟΕ για βελτιωμένη αξιοπιστία και απόδοση. 
Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email