Ιμάντες Δυναμό και Χρονισμού

Ιμάντας δυναμό

Τοποθετήστε ιμάντες δυναμό της SKF σήμερα και εξαλείψτε ουσιαστικά κάθε ολίσθηση, θόρυβο και κραδασμούς!

Εκτός των σετ ιμάντα δυναμό, η SKF προσφέρει μια μεγάλη σειρά ιμάντων δυναμό με την επωνυμία της SKF, που ταιριάζουν όλοι ακριβώς στο μήκος των ιμάντων πρώτης τοποθέτησης. Αυτό προσφέρει στους πελάτες την ευελιξία να δημιουργήσουν ένα “εικονικό σετ” με μια κάλυψη εγγύησης για όλα τα εξαρτήματα. Σε αυτή τη σειρά, περιλαμβάνονται οι ελαστικοί ιμάντες της SKF που εξασφαλίζουν κάθε φορά άψογη εφαρμογή χάρη στις ελαστικές τους ίνες. Έχουν σχεδιαστεί για τους κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας όπου δεν υπάρχουν πλέον τεντωτήρες.
Διατίθενται περισσότεροι από 1.000 ιμάντες (ιμάντες πολυ-V, ιμάντες V και ελαστικοί ιμάντες)
Όλοι οι ιμάντες δυναμό της SKF έχουν ποιότητα πρώτης τοποθέτησης ΟΕ.VKMV-4PK765

 

Σύστημα χρονισμού
Μπορεί να μη φαίνεται εντυπωσιακός, αλλά ο ιμάντας χρονισμού είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό εξάρτημα του κινητήρα του αυτοκινήτου σας.

Το σύστημα του ιμάντα χρονισμού ελέγχει τις ενέργειες στο εσωτερικό του κινητήρα, εξασφαλίζοντας την ομαλή και αποδοτική λειτουργία του. Αλλά, τυχόν βλάβη κάποιου εξαρτήματος του συστήματος χρονισμού (ιμάντα, τεντωτήρα, τροχαλίας) θα μπορούσε να αποβεί καταστροφική και εξαιρετικά δαπανηρή να επισκευαστεί. Ο καινοτόμος σχεδιασμός των σετ ιμάντα χρονισμού της SKF αναπτύχθηκε ώστε να ικανοποιεί τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων κινητήρων υψηλής απόδοσης και να εξασφαλίζει αξιόπιστη λειτουργία.

VKMA-05501

Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email