Abba Motorcycle Equipment

Ανυψωτής Sky Lift   skylift

Ένας Ανυψωτής, τρεις θέσεις….

Η οριζόντια θέση ανύψωσης σας επιτρέπει να ανυψώνετε απλώς τη μοτοσικλέτα σας και με τους δύο τροχούς στον αέρα όπως ένα παραδοσιακός πάγκος ανύψωσης.

Η θέση με την πίσω ρόδα ψηλά είναι η τέλεια θέση για να εργαστείτε στο οπίσθιο μέρος της μοτοσικλέτας και σας δίνει πρόσβαση σε περιοχές πάνω στη μοτοσικλέτα σας που διαφορετικά θα πασχίζατε να φτάσετε. Με τον τρόπο αυτόν θα ανυψώνετε το οπίσθιο μέρος της μοτοσικλέτας ακόμα πιο ψηλά από το έδαφος σε σύγκριση με τους περισσότερους πάγκους εργασίας.

Η θέση με τη μπροστινή ρόδα ψηλά (θέση σούζας) θα ανυψώσει τη μοτοσικλέτα σας περίπου στο επίπεδο των ματιών και θα σας απαλλάξει από τον πόνο που προκαλείται όταν συντηρείτε ή καθαρίζετε το μπροστινό μέρος. Με τον τρόπο αυτόν θα ανυψώνετε το μπροστινό μέρος της μηχανής ακόμα πιο ψηλά από το έδαφος σε σύγκριση με τους περισσότερους πάγκους εργασίας.

Ο ανυψωτής Sky Lift της abba δεν χρειάζεται τροποποιήσεις ούτε να προστεθούν μόνιμα μέρη στη μοτοσικλέτα σας κατά οποιονδήποτε τρόπο. Η μηχανής σας διατηρεί τα αρχικά πρότυπα χαρακτηριστικά της. Ο ανυψωτής εφαρμόζει στον άξονα του ψαλιδιού της μοτοσικλέτας και συνδέεται στο οπίσθιο ψαλίδι μέσω ενός ιμάντα ασφαλείας (ανάλογα με τη θέση ανύψωσης). Σε περίπτωση που αλλάξετε τη μοτοσικλέτα σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αναβαθμίσετε το κιτ των εξαρτημάτων σας για την καινούρια σας μοτοσικλέτα. Τα εξαρτήματα μπορούν να διαφοροποιηθούν για διαφορετικά μοντέλα μέσα σε δευτερόλεπτα.

Έχοντας όλα αυτά τα πλεονεκτήματα και ακόμα περισσότερα, για να μην αναφέρουμε το εξαιρετικό τμήμα υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών, είναι εύκολο να διαπιστώσετε γιατί ο abba Sky Lift είναι η ξεκάθαρη επιλογή ως το απόλυτο αξεσουάρ για τη μοτοσικλέτα σας.

Αναβάθμιση προϊόντος: ο Sky Lift συνοδεύεται πλέον από μια αναβαθμισμένη υδραυλική αντλία. Η καινούρια αντλία αν και είναι σχεδόν πανομοιότυπη εξωτερικά με την προηγούμενη έκδοση, έχει 30% αύξηση στους χρόνους λειτουργίας της αντλίας το οποίο αντιστοιχεί σε πάνω από 15 δευτερόλεπτα λιγότερο σε χρόνο άντλησης. Ο μέσος χρόνος που απαιτείται για να ανεβάσετε τη μοτοσικλέτα σας από το σημείο ηρεμίας στο μέγιστο ύψος είναι 45-50 δευτερόλεπτα. Το νέο κρουστικό έμβολο έχει την ικανότητα να ανεβάσει τη μοτοσικλέτα σας ελαφρώς ψηλότερα.

Βασικά Χαρακτηριστικά του Sky Lift με μία Ματιά

Δεν χρειάζονται τροποποιήσεις ή εξαρτήματα να προσαρτηθούν μόνιμα στη μοτοσικλέτα σας. Η μοτοσικλέτα σας διατηρεί τα αρχικά της πρότυπα χαρακτηριστικά

Μπορεί να τη χειριστεί ένας άνθρωπος, γρήγορη και εύκολη λειτουργία.

Μπορείτε να ξεχάσετε τις μέρες που ανυψώνατε τις ρόδες 5 – 8 χιλ. από το έδαφος, όπως γινόταν με τα συνηθισμένα σταντ. Αρχίστε να τις ανυψώνετε 0,91- 1,22 μ. από το έδαφος!

Αν αλλάξετε τη μοτοσικλέτα σας, απλώς αλλάξτε το κιτ των εξαρτημάτων. Θυμηθείτε, σε αντίθεση με πολλούς ανυψωτές μοτοσικλέτας που εφαρμόζουν μόνο έναν αριθμό –μετρημένων στα δάχτυλα- μοτοσικλετών  δεν θα μείνετε αβοήθητοι. Αυτός ο ανυψωτής μπορεί να προσαρμοστεί σε πάνω από 300 διαφορετικές μοτοσικλέτες και ακόμα περισσότερες.

Η μοτοσικλέτα παραμένει ασφαλής, ο Sky Lift κλειδώνει και στις δύο πλευρές του άξονα του ψαλιδιού για μέγιστη ασφάλεια.

Εμποδίζει να εμφανιστούν κηλίδες από ξεφουσκωμένο λάστιχο, τέλειος για μακροχρόνια αποθήκευση τον χειμώνα.

Αποφορτίζει τις μπροστινές και οπίσθιες αναρτήσεις, σε αντίθεση με τα συμβατικά πάντοκ.

Η μοτοσικλέτα μπορεί να κλειδωθεί στο μέγιστο ύψος και σε μία δευτερεύουσα χαμηλότερη θέση για πρόσθετη ασφάλεια (κανένα φορτίο στην υδραυλική αντλία)

Οι ρόδες, τα δίχαλα, τραβέρσα, αμορτισέρ και μηχανή μπορούν να αφαιρεθούν και μάλιστα μέχρι τον απολύτως γυμνό σκελετό! Ακόμα και το ψαλίδι μπορεί να αφαιρεθεί με τη χρήση του κιτ απομάκρυνσης του ψαλιδιού.

Καταλαμβάνει σημαντικό λιγότερο χώρο και επιτρέπει πολύ περισσότερη πρόσβαση από ότι ένας πάγκος/τραπέζι εργασίας.

Σας επιτρέπει να φτάσετε κυριολεκτικά σε κάθε εξάρτημα πάνω της μοτοσικλέτας σε ένα βολικό ύψος για να εργαστείτε.

Παρέχει πλήρη ικανότητα πραγματοποίησης ελιγμών, σπρώξτε τη μοτοσικλέτα σας στη γωνία του γκαράζ και κυλήστε πάλι προς τα έξω όταν χρειάζεται να κάνετε δουλειά!

Τώρα προμηθεύεται με αναβαθμισμένη υδραυλική αντλία για γρηγορότερη ανύψωση. Ανυψώστε τη μοτοσικλέτα σας από τη θέση ηρεμίας στο μέγιστο ύψος σε μέσο χρόνο 45-50 δευτερόλεπτα.

Όλα τα προϊόντα abba κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο στην πόλη του Έσσεξ, από εξειδικευμένους μηχανικούς με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στον χώρο της βιομηχανίας μοτοσικλετών. Κατασκευάζονται με τα υψηλότερα πρότυπα προδιαγραφών και όλα συνοδεύονται από πλήρη εγγύηση.

Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email