Ναυτιλία

Στο σημερινό παγκόσμιο στόλο των ολοένα και πιο εξειδικευμένων σκαφών, το να παραμείνει κανείς κερδοφόρος σημαίνει ότι διερευνά κάθε δυνατότητα βελτίωσης, ιδιαίτερα υπό το πρίσμα του αυξανόμενου κόστους των καυσίμων, των ολοένα και πιο αυστηρών περιβαλλοντικών κανονισμών και των εντεινόμενων ανησυχιών για θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Οι σχεδιαστές και οι προμηθευτές συστημάτων οφείλουν να αναπτύξουν πιο προβλέψιμα και αξιόπιστα προϊόντα με υψηλότερη απόδοση καυσίμου. Τα ναυπηγεία πρέπει να προωθήσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν το κόστος κατασκευής. Οι ναυτιλιακές εταιρείες πρέπει να μεγιστοποιήσουν το χρόνο εν πλω, να μειώσουν το κόστος συντήρησης και να εξασφαλίσουν ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας για το πλήρωμα.

Η Παντελής Κ. Δονούπογλου Α.Ε. προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες για την ναυτιλία που μειώνουν το κόστος λειτουργίας ενώ βοηθούν τις ναυτιλιακές εταιρείες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις για ελάττωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Καθ’ όλο τον κύκλο ζωής του πλοίου, η συνεργασία με την Κ. Π. Δονούπογλου Α.Ε. βοηθά στην:

Αύξηση της διαθεσιμότητας και της αξιοπιστίας
Μείωση του κόστους λειτουργίας και συντήρησης
Ελάττωση των κινδύνων για την υγεία και την ασφάλεια

Είτε αφορά στην ναυπήγηση είτε στην συντήρηση στόλου, οι δυσκολίες και οι επιπλοκές είναι πολλές. Δεν χρειάζεται όμως απαραίτητα να είναι έτσι τα πράγματα.

Η SKF Marine προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα αξιόπιστα προϊόντα Simplex και Turbulo καθώς και υπηρεσίες.  Η δουλειά σας είναι αρκετά πολύπλοκη. Όταν αισθανθείτε την ανάγκη για απλοποίηση, δύο πράγματα χρειάζεστε να θυμάστε: SKF Marine και Κ. Π. Δονούπογλου Α.Ε !

Ανακαλύψτε όλους του τρόπους με τους οποίους η SKF Marine μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την ζωή σας απλούστερη!

                     

                                                                                                 Διαβάστε περισσότερα

SKF_authorizedGoodyear-logo guide tengtools1 lbrador_logo spm_logo

                                                   Πλήρες πρόγραμμα ρουλεμάν, εδράνων, διαγνωστικών εργαλείων και οργάνων, ιμάντων και λιπαντικών, εργαλείων χειρός και ειδών ατομικής προστασίας

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email