Η SKF προσφέρει μεγάλη γκάμα από στάνταρτ και εξειδικευμένους συνδέσμους καλύπτοντας ένα πλήθος διαστάσεων, τύπων και δυνατοτήτων μεταφοράς ισχύος κατάλληλους για όλες τις εφαρμογές και όλα τα εργασιακά περιβάλλοντα.  Για παράδειγμα τα SKF Grid Couplings είναι μια εξαιρετική επιλογή για εφαρμογές υψηλής ισχύος εξόδου (kW) και μεγάλης ροπής όπου επικρατούν συνθήκες δόνησης, κρουστικών φορτίων και κακής ευθυγράμμισης.

Τα SKF Gear Couplings είναι βαρέως τύπου σύνδεσμοι με απίστευτη σχεδιαστική ευελιξία και αποτελούν μια οικονομική πρόταση για πολλές εφαρμογές. Υψηλή ροπή εξόδου, σε συνδυασμό με μεγάλο εύρος διαστάσεων άξονα, δίνουν σε αυτό τον σύνδεσμο μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους τύπους συνδέσμων.

Για απαιτητικές, βαρέως τύπου εφαρμογές, η SKF  προσφέρει τα κόπλερ μεγάλων διαστάσεων.  Αυτά τα κόπλερ αποδίδουν μεγάλες τιμές ροπής, ενώ ελαχιστοποιούν την απώλεια ισχύος και τα φαινόμενα κακής ευθυγράμμισης.

Αναζητήστε κόπλερ SKF στον online κατάλογο τώρα. 

 

Συστήματα συνδέσμων

Η SKF διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο με συστήματα συνδέσμων διαφόρων τύπων για την κάλυψη των απαιτήσεων κάθε πελάτη και προσφέρει από τυπικά προϊόντα μέχρι άκρως εξειδικευμένες λύσεις.

Η μέθοδος έγχυσης λαδιού της SKF έχει εφαρμοστεί σε διάφορους τύπους σταθερών σύνδεσμων αξόνων OK της SKF, σε Supergrip bolts, σε υδραυλικούς δακτυλίους και περικόχλια καθώς και σε εύκαμπτους συνδέσμους, προσφέροντας στους πελάτες μας σημαντική εξοικονόμηση και μειώνοντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας σε όλες τις βιομηχανίες και εφαρμογές όπου χρησιμοποιούνται τα παραπάνω εξαρτήματα.

Μεταβείτε στους πίνακες προϊόντων για τα Συστήματα συνδέσμων

Λάβετε υπόψη σας ότι με τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να μεταβείτε σε πληροφορίες οι οποίες διατίθενται μόνο στην Αγγλική γλώσσα.
Σταθεροί σύνδεσμοι αξόνων με έγχυση λαδιού
Εύκαμπτοι σύνδεσμοι αξόνων
Δακτύλιοι σύσφιγξης SH
Άλλοι σύνδεσμοι και προϊόντα μετάδοσης κίνησης

Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email