Συστήματα actuation

Τα Mechatronics είναι μία επιστήμη που συνδυάζει τη μηχανική, την ηλεκτρονική και τις ψηφιακές τεχνολογίες, με σκοπό τη δημιουργία συναρπαστικών νέων λύσεων.

Αποτελεί ένα ταχέως αναπτυσσόμενο πεδίο που παρέχει εκπληκτικές ευκαιρίες για την επίλυση παλιών προβλημάτων με έναν έξυπνο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Περισσότεροι από 400 μηχανικοί της SKF εργάζονται αποκλειστικά πάνω σε αυτό το πεδίο.

Χάρη στην πολυετή παρουσία της στην πρώτη γραμμή της συγκεκριμένης τεχνολογίας, η SKF έχει αναπτύξει μοναδική τεχνογνωσία σε υλικό και λογισμικό.

Συνδυάζοντας την εμπειρία μας στους actuators, τα ρουλεμάν, τις τσιμούχες, τη λίπανση, τους αισθητήρες και τα ηλεκτρονικά συστήματα, καταφέραμε να αναπτύξουμε έναν σημαντικό αριθμό τυπικών και προσαρμοσμένων λύσεων. Η SKF προσφέρει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων mechatronic

«Ενεργοποιήστε» τις δυνατότητές σας με την SKF

Η εκτεταμένη εμπειρία και γνώση μας πάνω στα συστήματα actuation μάς επιτρέπει να ικανοποιούμε τις πλέον δύσκολες απαιτήσεις με τη χρήση γραμμικών actuators, τηλεσκοπικών στύλων, περιστροφικών actuators, τεχνικών συστημάτων ενεργοποίησης, μονάδων ελέγχου και εξαρτημάτων.

Η τεχνογνωσία μας είναι το θεμέλιο της επιτυχίας σας.

Καμία εφαρμογή δεν είναι ίδια με την άλλη.

Με τα συστήματα actuation της SKF, μπορείτε να βασιστείτε σε προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν τις μοναδικές ανάγκες και τις συγκεκριμένες συνθήκες της εφαρμογής σας

Πληροφορίες προϊόντων

Κατεβάστε τον SKF Actuator Range Catalogue

Λάβετε υπόψη σας ότι με τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να μεταβείτε σε πληροφορίες οι οποίες διατίθενται μόνο στην Αγγλική γλώσσα.

Συστήματα actuation

Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email