Η SKF κάνει το επόμενο βήμα στην εισαγωγή της έξυπνης τεχνολογίας στον κλάδο

  • 0

Η SKF κάνει το επόμενο βήμα στην εισαγωγή της έξυπνης τεχνολογίας στον κλάδο

Category : News , Νέα

Οι επενδύσεις στην αξιοποίηση των smartphone και των tablet αποδίδουν μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες και επιβεβαιώνουν τη θέση της SKF ως κορυφαίας εταιρείας του κλάδου στον τομέα της έξυπνης συνδεσιμότητας

Η SKF συνεχίζει να επενδύει στην έξυπνη τεχνολογία σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες συντήρησης που παρέχει και τις διαδικασίες παραγωγής και πώλησης που ακολουθεί.

Στο πλαίσιο αυτών των επενδύσεων, η SKF θα εκπαιδεύσει τους τεχνικούς συντήρησης, τους εργαζόμενους στον τομέα της παραγωγής και τους πωλητές της, και θα τους εξοπλίσει με έξυπνες συσκευές που θα διαθέτουν ειδικά προσαρμοσμένες εφαρμογές λογισμικού, οι οποίες θα έχουν αναπτυχθεί από την ομάδα συνδεσιμότητας της ίδιας της SKF.

Ενσωματώνοντας τις τεχνολογίες παρακολούθησης κατάστασης σε φορητές συσκευές, η SKF υποστηρίζει το εστιασμένο ενδιαφέρον του ομίλου στη διαχείριση του κύκλου ζωής του εξοπλισμού. Παρέχοντας πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στα δεδομένα απόδοσης των μηχανημάτων, κατά τρόπο φιλικό προς το χρήστη, οι πελάτες και οι τεχνικοί συντήρησης είναι σε θέση να λαμβάνουν αποφάσεις γνωρίζοντας όλες τις απαραίτητες παραμέτρους για τις εργασίες συντήρησης και τη βελτίωση της αποδοτικότητας των μηχανημάτων.

Εισάγοντας τις έξυπνες συσκευές με εφαρμογές παραγωγής και συντήρησης στα εργοστάσιά της, η SKF θα εξασφαλίσει καλύτερη, ταχύτερη και ακριβέστερη συλλογή δεδομένων και θα διασφαλίσει έναν πιο συνεργατικό και αποτελεσματικό τρόπο εργασίας. Οι εφαρμογές που εμφανίζουν προειδοποιήσεις και μηνύματα έγκαιρου εντοπισμού βλαβών σε πραγματικό χρόνο, και παρέχουν πρόσβαση σε ρουτίνες βαθμονόμησης των μηχανημάτων, θα συμβάλλουν στη μείωση του χρόνου διακοπής της λειτουργίας και θα παρέχουν στους χειριστές τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιλύουν άμεσα τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email