Η SKF προμηθεύει τη Mazda με λύσεις για τους τροχούς

  • 0

Η SKF προμηθεύει τη Mazda με λύσεις για τους τροχούς

Category : News , Νέα

Η SKF ξεκινά την παράδοση ενεργειακά αποδοτικών μονάδων ρουλεμάν για μια μεγάλη γκάμα μοντέλων της Mazda

Η SKF ολοκλήρωσε τις πρώτες παραδόσεις των μονάδων μουαγιέ χαμηλής τριβής στη Mazda Motor Corporation. Αυτές οι μονάδες ρουλεμάν θα χρησιμοποιηθούν στο ολοκαίνουργιο Mazda2 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, και το οποίο έχει κατασκευαστεί στο νέο εργοστάσιο της Mazda στο Μεξικό, καθώς και σε άλλα μοντέλα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2015.

Ο κ. Tryggve Sthen, Πρόεδρος της SKF Automotive, δήλωσε το εξής: “Η Mazda αναγνώρισε το ρόλο που μπορούν να παίξουν τα ρουλεμάν χαμηλής τριβής στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βλέπω ότι οι μηχανολογικές μας δυνατότητες συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση του νέου μοντέλου της Mazda. Η παγκόσμια παρουσία μας μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστούμε στενά με τη Mazda, τόσο σε κατασκευαστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης.”

Οι μονάδες ρουλεμάν χαμηλής τριβής της SKF αποτελούν μέρος του χαρτοφυλακίου BeyondZero του Ομίλου. Μειώνουν την τριβή έως και 20% σε σύγκριση με μια τυπική μονάδα, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email