Αύξηση της απόδοσης, μείωση της κατανάλωσης ενέργειας

  • 0

Αύξηση της απόδοσης, μείωση της κατανάλωσης ενέργειας

Σήμερα, η SKF εστιάζει στην ανάπτυξη τεχνολογιών που μειώνουν τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο ενός προϊόντος κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του, τόσο στο πλαίσιο των δικών μας λειτουργιών όσο και του πελάτη. Η σειρά προϊόντων SKF BeyondZero είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της προσφοράς της SKF σε αυτόν τον τομέα.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα, η SKF ανέπτυξε μια μοναδική κατανόηση του τρόπου αλληλεπίδρασης των μηχανικών εξαρτημάτων και των βιομηχανικών διεργασιών. Τώρα η γνώση αυτή διατίθεται προκειμένου να διευκολυνθούν οι πελάτες στην επίτευξη των στόχων τους – να αυξήσουν το κέρδος, την παραγωγικότητα και/ή τη βιωσιμότητα της επιχείρησής τους. Αυτό ονομάζει η SKF  power of knowledge engineering.

The Power of Knowledge Engineering

Combining our global presence, industrial experience and technology platforms to build customer value is what SKF calls “The Power of Knowledge Engineering”.Below you will find examples of the SKF capabilities made possible through this combination, and how they provide value for our customers.

SKF engineers tell how they develop industry-specific solutions

Cement  Food and beverage  Machine tools  Marine  Oil & Gas  Railways

Steel  Stop Start  Trucks  Wheel Ends  Renewable Energy - Wind

Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email