Η νέα σειρά SKF SYSTEM 24 TLSD προσφέρει απλή, αυτόματη λίπανση

  • 0

Η νέα σειρά SKF SYSTEM 24 TLSD προσφέρει απλή, αυτόματη λίπανση

Σειρά ηλεκτρομηχανικών αυτόματων λιπαντήρων ενός σημείου SKF SYSTEM 24 TLSD

Οι γρασαδόροι της σειράς TLSD είναι ηλεκτρομηχανικοί αυτόματοι λιπαντήρες ενός σημείου, που παρέχουν λίπανση απευθείας ή εξ αποστάσεως. Σειρά ηλεκτρομηχανικών αυτόματων λιπαντήρων ενός σημείου SKF SYSTEM 24 TLSD

Γκέτεμποργκ, 15 Νοεμβρίου 2013: Η SKF παρουσιάζει τη νέα σειρά SKF SYSTEM 24 TLSD ηλεκτρομηχανικών αυτόματων λιπαντήρων. Οι νέοι γρασαδόροι είναι αξιόπιστοι, τοποθετούνται εύκολα και είναι κατάλληλοι για ευρύ φάσμα εφαρμογών λίπανσης, για χρήση σε ποικίλο εξοπλισμό, από αντλίες και ανεμιστήρες έως μεταφορικούς ιμάντες, κυλιόμενες σκάλες και γερανούς.

Η στιβαρή κατασκευή του νέου λιπαντήρα TLSD είναι ιδιαιτέρως κατάλληλη για χρήση σε εφαρμογές με έντονους κραδασμούς ή μεταβλητή θερμοκρασία λειτουργίας. Επίσης, διατίθεται ειδική έκδοση για χρήση σε χαμηλές θερμοκρασίες. Σε κάθε περίπτωση, το προϊόν αποτελεί αποτελεσματική λύση για τη λίπανση ρουλεμάν, αξόνων και κεφαλών, συμβάλλοντας στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής των μηχανημάτων καθώς και στη μείωση του κόστους συντήρησης.

“Ο γρασαδόρος TLSD είναι ένα αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση προϊόν. Χάρη στο διαφανές δοχείο, μπορεί να ελεγχθεί η κατάσταση γρήγορα με μια ματιά, ενώ η προγραμματιζόμενη μονάδα κίνησης, με οθόνη LED μεγαλύτερης ευκρίνειας, προσφέρει περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία από τις ανταγωνιστικές διατάξεις”, λέει ο Guus Willems, Μηχανικός Ανάπτυξης Προϊόντων στην SKF.

Η σειρά TLSD περιλαμβάνει αυτόνομες συσκευές που αποτελούνται από το δοχείο του λιπαντικού και μια μονάδα με μπαταρία που μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να παρέχει λιπαντικό ανά μηνιαία διαστήματα που μπορούν να ρυθμιστούν. Η σύνδεση σε κάθε μηχάνημα πραγματοποιείται είτε με απευθείας τοποθέτηση είτε μέσω γραμμής τροφοδοσίας, που καταλήγουν σε τυπικό σπείρωμα G1/4.

Το δοχείο παρέχεται σε δύο μεγέθη (125 ml και 250 ml) με λάδι ή γράσο υψηλής απόδοσης με προδιαγραφές SKF. Η μέγιστη πίεση λειτουργίας είναι 5 bar.

Η μονάδα κίνησης διαθέτει απλό περιστροφικό διακόπτη, που προφυλάσσεται με διαφανές πλαστικό καπάκι και προσφέρει δυνατότητα προγραμματισμού του TLSD ώστε να παρέχει λιπαντικό σε επιλεγμένα διαστήματα. Επίσης, η οθόνη LED με πράσινη-πορτοκαλί-κόκκινη φωτεινή ένδειξη, που είναι ορατή από όλες τις γωνίες, δείχνει καθαρά την κατάσταση λειτουργίας της διάταξης.

Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email