Η SKF θα κατασκευάσει κέντρο δοκιμών στη Γερμανία

  • -

Η SKF θα κατασκευάσει κέντρο δοκιμών στη Γερμανία

Category : Νέα

Η SKF επενδύει στην κατασκευή ενός κέντρου δοκιμών ρουλεμάν μεγάλου μεγέθους (LSB) στο Schweinfurt της Γερμανίας. Η επένδυση, η οποία ανέρχεται συνολικά σε 360 εκατομμύρια σουηδικές κορόνες, υποστηρίζεται από τη Γερμανική Κυβέρνηση και το Κρατίδιο της Βαυαρίας που συμμετέχουν στην επένδυση με 28 εκατομμύρια σουηδικές κορόνες.

Το κέντρο δοκιμών θα έχει δύο διατάξεις δοκιμής ρουλεμάν μεγάλου μεγέθους. Μία για τον έλεγχο ρουλεμάν που χρησιμοποιούνται σε κύριους άξονες ανεμογεννητριών, και μία για εφαρμογές σε ένα ευρύτερο φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένων των τομέων της ναυτιλίας, της εξόρυξης, των κατασκευών και του χάλυβα. Η πρώτη θα είναι σε θέση να ελέγχει ρουλεμάν με εξωτερική διάμετρο έως έξι μέτρα, με ακραίες ροπές κάμψης και συνθήκες δυναμικής φόρτωσης.
Η διάταξη δοκιμής ρουλεμάν που θα ασχολείται με τον τομέα της αιολικής ενέργειας θα είναι η πρώτη στον κόσμο ικανή για τον έλεγχο ρουλεμάν μονού στροφείου, καθώς και διατάξεων ρουλεμάν κύριου άξονα σε ένα ρεαλιστικό περιβάλλον εφαρμογής. Με τη χρήση αυθεντικών εξαρτημάτων των πελατών, οι μηχανικοί θα είναι σε θέση να προσαρμόζουν καλύτερα τα ρουλεμάν της SKF στις ακριβείς ανάγκες των πελατών.

Η άλλη διάταξη δοκιμής προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για τη βελτίωση των εργαλείων προσομοίωσης που υποστηρίζουν την ανάπτυξη ρουλεμάν μεγάλου μεγέθους και τη διαμόρφωση λύσεων για διάφορους κλάδους.
Ο Bernd Stephan, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Τεχνολογικής Ανάπτυξης του Ομίλου, λέει, «Η επένδυση αυτή ενισχύει το ενδιαφέρον μας για τη δημιουργία αξίας για τους πελάτες μέσω λύσεων για συγκεκριμένες εφαρμογές που βελτιώνουν τις επιδόσεις και την αποτελεσματικότητα των ρουλεμάν. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ευγνώμονες για την υποστήριξη που παρέχεται από τις Κυβερνήσεις της Γερμανίας και του Κρατιδίου της Βαυαρίας σε αυτό το έργο.”
“Αυτή η νέα μονάδα θα μειώσει σημαντικά το χρονικό διάστημα που διαρκεί η διαδικασία ελέγχου, μειώνοντας την αντίστοιχη κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές CO2. Η ανακύκλωση της εναπομένουσας θερμότητας από τις δύο διατάξεις δοκιμών θα συμβάλει επίσης στη μείωση της χρήσης ενέργειας. ”

Η κατασκευή του κέντρου δοκιμών ρουλεμάν αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017.

Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email