Η SKF προσφέρει μια πλήρη σειρά προσαρμοσμένων λύσεων και υπηρεσιών λίπανσης με την επωνυμία της SKF και της Lincoln.

  • 0

Η SKF προσφέρει μια πλήρη σειρά προσαρμοσμένων λύσεων και υπηρεσιών λίπανσης με την επωνυμία της SKF και της Lincoln.

Category : News , Νέα

Η SKF έχει βελτιώσει τις δυνατότητές της να παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις λίπανσης σε όλο τον κόσμο. Με την εξαγορά της Lincoln το 2010, η SKF προσφέρει πλέον ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων που ποικίλουν από χειροκίνητους γρασαδόρους έως προηγμένα συστήματα αυτόματης λίπανσης. 

«Αφότου πραγματοποιήθηκε η εξαγορά της Lincoln, δουλέψαμε έντονα για την οργάνωση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας και για τη συνένωση των καναλιών διανομής μας σε ένα δίκτυο που να αντιπροσωπεύει και τις δύο φίρμες» δήλωσε ο Robert Law, πρόεδρος του SKF Lubrication Business Unit. «Πρόκειται για μια προσπάθεια που συμβολίζει πώς οι δύο όμιλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις και τεχνογνωσία στους πελάτες μας ανά τον κόσμο». 

Στηριζόμενη στα 200 και πλέον χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στη διαχείριση τριβής της SKF και της Lincoln, η SKF παρέχει σχεδιασμό, εγκατάσταση και επισκευή συστημάτων λίπανσης, καθώς και ανάλυση, δοκιμή και εκπαίδευση σχετικά με τα λιπαντικά. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες διατίθενται στους κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού και στους τελικούς χρήστες μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου συνεργατών διανομής, που υποστηρίζεται από μια ενοποιημένη οργάνωση πωλήσεων. 

Η SKF, με συστήματα που έχουν βάση τόσο το λάδι όσο και το γράσο, παρέχει λύσεις λίπανσης και εξαρτήματα σε βιομηχανίες, μεταξύ των οποίων, βιομηχανίες εργαλειομηχανών, μεταλλευτικές και μεταλλουργικές, χαρτοπολτού και χαρτιού, τροφίμων και ποτών, πετρελαίου και φυσικού αερίου, αγροτικές, εκτός δρόμου και ανανεώσιμης ενέργειας. Αυτές οι λύσεις περιλαμβάνουν συστήματα λίπανσης κυκλοφορούντος λαδιού και κυκλοφορούντος αέρα και λαδιού μονής γραμμής, διπλής γραμμής, προοδευτικά και πολλαπλής γραμμής, καθώς επίσης και αυτόματους λιπαντήρες και λιπαντικά συστήματα μικρής δοσολογίας. Η ολοκληρωμένη σειρά περιλαμβάνει επίσης υψηλής ποιότητας εργαλεία λίπανσης και εξοπλισμό και υδραυλικά συστήματα. 

Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email