Η νέα Alfa Romeo Giulia κινείται με μονάδες μουαγιέ της SKF

  • -

Η νέα Alfa Romeo Giulia κινείται με μονάδες μουαγιέ της SKF

Category : Νέα

Η SKF παρέχει τις μονάδες μουαγιέ για τη νέα Alfa Romeo Giulia

Οι μονάδες HBU3 της SKF που επιλέχθηκαν για την ολοκαίνουργια Alfa Romeo Giulia προσφέρουν μια ποικιλία εντυπωσιακών πλεονεκτημάτων σε σύγκριση με τα συμβατικά ρουλεμάν τροχού. Σε αυτά περιλαμβάνονται ταχύτερη και πιο άμεση τοποθέτηση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η προφόρτιση του ρουλεμάν ρυθμίζεται κατά την κατασκευή των μονάδων, ελαχιστοποιώντας το διάκενο και διασφαλίζοντας εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου και κραδασμών.

Πέρα από τη βελτιωμένη αξιοπιστία, οι οδηγοί επωφελούνται από τη βελτιωμένη οδήγηση και χειρισμό, ιδιαίτερα στις στροφές, χάρη στην υψηλή ακαμψία που διασφαλίζει η γεωμετρία των τροχιών κύλισης των ρουλεμάν X-tracker της SKF.

Ο Stephane Le Mounier, Πρόεδρος του τμήματος Αυτοκινήτων στην SKF, δήλωσε “Η FCA είναι ένας στρατηγικός συνεργάτης της SKF και είμαστε υπερήφανοι που αναδειχθήκαμε προμηθευτές της νέας πλατφόρμας τους Giorgio, στην οποία η Fiat πρόκειται να λανσάρει μια σειρά μοντέλων αυτοκινήτων. Τα ρουλεμάν τροχών SKF έχουν σχεδιαστεί να υποστηρίζουν την οδηγική απόλαυση που προσφέρει η νέα Giulia. Η μακρά και στενή συνεργασία μας αποτέλεσε ισχυρό θεμέλιο ώστε να δημιουργήσουμε από κοινού αξία για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Αυτό το πράττουμε με στόχο τη μείωση της τριβής και του βάρους για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον. Η βιωσιμότητα είναι ισχυρό κίνητρο και για τις δύο εταιρείες.”

Μοιραστείτε το άρθρο.....Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email